top of page
thumbnail_IMG_8879.jpeg

Over Mij

Met een passie voor interieur en een creatieve geest heeft oprichtster Kelly Oyster & Oyster tot leven gebracht. Kelly, ook mede-eigenaar van Kunstkartel, een online kunstgalerie die in 2018 is opgericht, heeft oog voor detail en een diepe liefde voor interieur. Sinds haar jeugd is ze geïnteresseerd geweest in het bedenken en creëren van interieurontwerpen.

Door haar beide passies te combineren, heeft ze unieke handgemaakte Oyster-lijsten en schilderijen gecreëerd die ware eyecatchers zijn in ieders interieur. Kunstkartel is gespecialiseerd in moderne wanddecoratie, waarbij de focus ligt op details en materialen om schilderijen en ornamenten te creëren die zich onderscheiden en zorgen voor luxe in het interieur. Het assortiment van Kunstkartel bestaat onder andere uit plexiglas kunst en schilderijen op dibond. Als je meer wilt weten, bekijk dan de website.

 

Oyster & Oyster | Unieke handgemaakte Oyster lijsten | Kunstkartel | Onderscheidende betaalbare kunst | www.kunstkartel.nl

*gebruik de code oysterenoyster en ontvang 5% korting op jouw bestelling bij kunstkartel

About: Over
logo_lang_wit_def.png

KunstKartel is een online kunstgalerie gespecialiseerd in wanddecoratie voor een modern interieur. Met de focus op details en materialen creëren we schilderijen en ornamenten die zich onderscheiden en zorgen voor de luxe in jouw interieur. Bij ons koop je een kunstwerk wat uitdagend en inspirerend is en zorgt voor luxe in jouw interieur. Ons assortiment bestaat onder andere uit; plexiglas kunst en schilderijen op canvas.

MEER WETEN?

About: Tekst
About: Afbeelding
LOBSTER_DELUXE_interior_social_03.jpg

Old Dutch - Plexiglas Schilderij

Kreeft is een luxe product en voor ons Designer Food. Want dit gouden exemplaar staat geweldig in een luxe keuken. Dit werk is een absolute blikvanger aan jouw muur. Perfect voor fijnproevers.

✔  Superieure beeldkwaliteit
✔  Intense kleuren
✔  Optimale prijs-kwaliteit verhouding
✔  Luxueuze glossy uitstraling
✔  Voorzien van een blind ophangprofiel
✔  14 dagen op proef

bottom of page